WAAROM KIEZEN VOOR RECLAME EN MARKETING VAN EDENING:

 • ORIGINEEL ONTWERP
 • MAATWERK
 • PERSOONLIJK
 • ADVIES
 • EIGEN GEZICHT
 • MARKETINGSTRATEGIE
 • MET AANDACHT
 • OMZETVERHOGEND
 • IN HUIS SPECIALISTEN
 • DOELGERICHT
 • KWALITEIT

Edening: Doelgerichte reclame vanuit een marketing concept

Maatwerk reclame oplossingen zijn wat ons betreft dé manier om het unieke karakter van onze klanten te exploiteren. Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen verhaal en verdient dan ook zijn eigen unieke gezicht. Marketing is daarbij van essentieel belang. Om een optimaal bedrijfsresultaat te behalen moet daarom de ideale marketingmix bepaald worden op basis van het doel, de doelgroep en de markt. Wij luisteren daarom aandachtig naar het verhaal van onze klanten en helpen graag met het maken van een marketingplan en het optimaliseren van de marketingstrategie. Reclame werkt het beste als deze ingezet wordt aan de hand van deze strategie. Op deze manier wordt een zo hoog mogelijke omzet behaald.

Logo en huisstijl

De basis van een eigen en uniek gezicht is het logo. Daarmee geven we vorm aan een eigen identiteit. Om het unieke karakter te benadrukken is een origineel ontwerp op maat heel belangrijk, een ontwerp dat onderscheidend is van de massa. Mensen zijn enorm visueel ingesteld. Daarom bedenken wij beelden die verrassend zijn en het eigen gezicht van het bedrijf/product benadrukken. Zo’n krachtig beeld combineren we met een krachtig verhaal en deze vormen de basis van de huisstijl. De huisstijl vormt een consistent geheel dat doorgevoerd kan worden in diverse items zoals briefpapier, visitekaartje, envelop, website, bedrijfskleding, flyer, nieuwsbrief etc.

Websites

Websites zijn vandaag de dag een essentieel onderdeel van de huisstijl en van reclame in het algemeen. Ook hierbij richten wij ons natuurlijk vooral op maatwerk. Websites zijn te integreren met diverse social media en andere online platformen. We kijken altijd naar uw persoonlijke wensen en situatie, zodat we in overleg voor de optimale strategie kunnen kiezen. Wij willen geen concessies doen aan het ontwerp en de bijbehorende marketingstrategie. Daarom maken wij doorgaans geen gebruik van kant-en-klare Content Management Systemen zoals Wordpress of Joomla. Deze automatiseringsproducten werken prima voor verenigingen en mensen die alles liever zelf willen doen, maar de ontwerpen liggen bij deze systemen meestal vooraf al vast. Door concessies te doen aan het ontwerp, wordt vaak het doel van de website voorbijgeschoten. Een gemiste kans, want een website kan ook heel goed gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Daar waar nodig maakt Edening liever Content Management op maat, eventueel gekoppeld aan bestaande databases binnen het bedrijf (zie ook Software & Automatisering).

WE COMBINEREN UNIEKE BEELDEN MET ONDERSCHEIDENDE VERHALEN

DIT ZORGT VOOR EEN LOGO EN HUISSTIJL MET EEN IJZERSTERK FUNDAMENT